top of page

werkwijze & omschrijving stijl

Als een atypische bruidsfotograaf doe ik het allemaal nét wat anders. Hierdoor heb ik over de jaren heen een eigen stijl ontwikkeld. Louter Liefde bruidsfotografie staat voor een gebalanceerde mix van twee fotografiestijlen, namelijk documentaire & fine art. Ik breng het beste van beide werelden samen en geef dit weer op eigenzinnige wijze. Mijn foto's ogen daarom als een film waarin jullie de hoofdrol spelen. Kortom; ik maak verhalende trouwfoto's waar Louter Liefde ervan af spat. Om dat te bereiken leer ik jullie graag kennen. Ik hoor graag jullie liefdesverhaal, wat jullie typeert als koppel en waar jullie blij van worden. De opgedane kennis pas ik toe in een belevingsgerichte narratief.  Trouwfoto's met betekenis dus, waarin jullie persoonlijkheden terugkomen. Om dit voor elkaar te krijgen is de service 'vrienden worden met Huck'  inbegrepen bij alle bruidsfotografie collecties.

documentaire fotografie

spontaan & verhalend

De documentaire/journalistieke stijl is kenmerkend voor de meeste trouwfoto's in mijn bruidsreportages. 

 

Door mijzelf discreet te mengen tussen de gasten of op de achtergrond te verdwijnen als een ninja kan ik de meest authentieke en oprechte momenten op beeld vastleggen. Iedere foto vertelt daardoor een verhaal en het geheel vormt een goed boek 'The Great Gatsby' waardig.

surinaamse bruidegom wordt door zijn beste vriend en moeder omgekleed en klaargestoomd voor de ceremonie

Fine art houdt in dat ik met mijn blik -die van een ware romanticus- foto's van jullie maak tijdens de fotoshoot en naderhand met mijn masterskills in photoshop tot ware kunstwerken tover.

In de praktijk betekent dit dat op de foto's het hemelse licht jullie altijd lijkt te achtervolgen, bloemen uit de grond schieten waar jullie hebben gelopen en plastic tasjes op de achtergrond als sneeuw voor de zon verdwijnen

Disclaimer Smaakvolle fotobewerking, geen plastic fantastic

+ een vleugje fine art

zwoel, romantisch en filmisch

klassieke fine art pose van bruidspaar in veborgen tuin Schoonoord aan het water

met een artistieke blik

Mooie foto's garandeer ik jullie. Ik wil echter nét dat extra beetje toevoegen. En hoe beter dan dat ik jullie chemie vastleg? Dus foto's die eigenheid uitstralen en jullie typeren als koppel! Denk aan plekken met een bijzondere betekenis of een gezamenlijke passie en hobbies. 


Tijdens het kennismaken wil ik er meer over horen! 

dungeons en dragons spellengroep in een groepsfoto waarbij het bruidspaar de lexicon als een heilige graal omhooghoudt en iedereen deze wil hebben

tijdlijn

kennismaken >

rendezvous

bruiloft >

rendezvous

trouwfoto's >
retoucheren

rendezvous

album >

< ♥

3 - 12 maanden

< ♥

3 - 6 weken

< ♥

4 - 7 weken

< ♥

tijdlijn uitleg

Kennismaken
Vrijblijvend gesprek van circa 60-120min waarin wij in grote lijnen jullie bruiloft doornemen maar vooral elkaar leren kennen.

Rendezvous
Verscheidene contactmomenten waarbij wij bvb samen de trouwlocatie bezoeken, ik jullie huis bezoek, wij telefonisch alles nog een keer doornemen, een pinterest board bespreken of gewoon gezellig samen een bordspelletje spelen.

Bruiloft
Mooiste (maar sowieso duurste) dag van jullie leven.  

Trouwfoto's 
Time to party - Uiterlijk 6 weken nadat jullie bruiloft heeft plaatsgevonden (maar meestal eerder) ontvangen jullie de foto's.

Retouche
Omdat wij vrienden zijn bied ik na levering van de trouwfoto's een retoucheerronde aan waardoor rode dirktasjes, vervelende tantes en onderkinnen als sneeuw voor de zon verdwijnen.  

Album*
Zo'n 4 tot 7 weken nadat de foto's zijn geleverd. In die periode vindt de fotoselectie plaats en hebben wij meermaals het ontwerp en persoonlijke wensen doorgenomen voordat deze uiteindelijk naar de drukker gaat.

* Geldt alleen voor Fine Art albums

bottom of page