top of page

mijn portfolio van bruiloften loveshoots  portretten

Bekijk mijn portfolio door naar bruiloften te gaan of klik op 'bruidsparen uitgelicht' voor een impressie van het dag verloop van een bruiloft. Ga naar werkwijze om uitleg te krijgen hoe ik als ninja mijn vaardigheden inzet om ongezien jullie bruiloft vast te leggen. Bekijk de loveshoot foto's als jullie het zat zijn om na X jaar nog steeds niet één écht leuke foto van jullie samen hebben. Selfies tellen niet mee ;-)

Portfolio - bruisparen

Trouwfoto's die niet alleen de mooiste momenten van jullie (trouw)dag laten 'zien' maar bovenal laten 'voelen'. Mijn missie is om zoveel mogelijk betekenisvolle momenten op beeld vast te leggen. 

Bekijk de pagina bruiloften om mijn uitgebreide portfolio aan (150+) bruiloften te bekijken.

bruiloften

Zijn jullie benieuwd naar meer foto's die het verloop van een dag beter weergeven en niet alleen maar  'award winning' foto's?

Ik heb voor jullie enkele  bruidsparen die jullie vooraf gingen onder de schijnwerpers gezet. Klik op Gerwin & Anne en bekijk vanuit daar ook de foto's van andere bruidsparen die uitgelicht zijn.

bruidsparen uitgelicht

Een loveshoot, ook wel een engagement shoot genoemd is ideaal om op speelse wijze de liefde voor elkaar relaxed en ongekunsteld in beeld te brengen.

 

Verras je allerliefste met een unieke en creatieve loveshoot omdat jullie bijvoorbeeld 5 jaar samen zijn, je wederhelft jarig is of voor de verandering romantische foto's van jullie samen willen in plaats van de zoveelste selfie.

loveshoots • engagement shoot  

Waardevolle portretten van jouw geliefden en jijzelf om die mooie herinneringen blijvend te maken. Wij gaan samen op pad naar een locatie met betekenis en schieten daar een mooie serie portret foto's.

portretten​​ van familie & vrienden

bruidsreportage • brian & erica

trouwfotograaf @ rotterdam / huys ten donck  

Huck heeft onze trouwreportage, ceremonie en receptie gefotografeerd en de foto's zijn van waanzinnige mooie kwaliteit! We hadden een mooie zonnige dag en hij heeft daar goed gebruik van gemaakt. Hij houd zich aan de gemaakte afspraken en komt met leuke ideeën voor het maken van de foto's. Mijn man houd niet van geposeerde foto's maar dat is niet terug te zien op foto's die gemaakt zijn. Hij is op z'n gemak gesteld door Huck. Tijdens de ceremonie is hij voor ons volledig onzichtbaar geweest (in de zin van hij staat niet met de camera in je giechel) wat spontane, echte momenten en oprechte foto's heeft opgeleverd. Ook achteraf is hij niet te beroerd om je te helpen! Top bruidsfotograaf!

bruidsreportage • jeroen & nahal

trouwfotografie @ delft / jumbo / de schaapskooi

Huck is werkelijk een fantastische trouwfotograaf! Tijdens het intake maakten wij op een fijne en aangename manier kennis zonder dat wij, zoals bij andere fotografen soms het gevoel hadden alleen iets te willen verkopen. Hij vertelde ons heel goed wat we konden verwachten en was heel behulpzaam. Hij luisterde heel goed naar wat wij wilden en vulde dit perfect aan met creatieve ideeen zoals een fotoshoot in de Jumbo waar mijn man en ik elkaar hebben ontmoet!  Op onze huwelijksdag heeft Huck er alles aan gedaan om ons gerust te stellen en ons een geweldige ervaring te geven. De foto’s zijn dan ook fenomenaal! Huck is geweldig en makkelijk in de omgang, zoekt de gasten op. Wij hebben enorm veel complimenten gekregen van onze gasten over Huck. Echt geweldig!

bottom of page