top of page

over mij als fotograaf en ninja

Sinds ik het sterke vermoeden heb dat ik de reïncarnatie ben van Hattori Hanzo (legendarische ninja)  heeft mijn leven een 180° ommezwaai gemaakt. Vandaag de dag zet ik mijn talent in om ongezien en geruisloos rond te sluipen en alle liefdevolle en bevlogen momenten van tortelduifjes zoals jullie vast te leggen. Op bruiloften gebeurt het regelmatig dat bruidsparen zich afvragen waar ik ben aangezien ik al tijden niet ben gespot. Daarop spring ik uit de schaduw en roep ik steevast 'have no fear, for I am here'. Nee hoor, grapje, ninja's praten niet. Ik ben er gewoon. Eigenlijk heb ik maar één advies op jullie grote dag. Ontspan, relax en geniet! Het fijne is dat het nu kan. Door mijn ninja vaardigheden, haviksogen én ruime ervaring (150+ bruiloften) ontgaat niets mij. Het allermooiste is dat jullie mijn aanwezigheid helemaal niet doorhebben totdat het te laat is ツ

Van origine ben ik een hartstikke gezellige - doch tikkeltje te directe Brabander. Voor mijn studies aan de Kunstacademie en Erasmus universiteit ben ik naar Rotterdam gekomen en sindsdien gebleven in die mooie stad aan de Maas. In het dagelijkse leven kan ik erg genieten van de kleine alledaagse dingen. Ik word blij van (on)bekenden die elkaar genegenheid tonen, wandelingen maken in de schemer en het schatergelach van mijn kleine spruit van 2 jaar terwijl ik haar kietel. Als ik niet aan het werk ben met tortelduifjes is de kans groot dat ik 'into the wild' ben in Noorwegen of een ander ruig land. Dan ruil ik de hartjes in voor een helm met hoorns en waan ik mij voor korte tijd een viking.

... als persoon en dromer 

profielfoto van trouwfotograaf Huck van Louter Liefde

bruidsreportage • lorenzo & selin

rotterdam / wereldmuseum

Ninja Huck is de beste bruidsfotograaf! Gedurende de bruiloft hadden wij geen enkel moment het idee dat hij er was! Ik moet toegeven dat wij soms een beetje bang waren dat hij momenten miste die belangrijk waren voor ons. Wat zijn wij daar op teruggekomen toen wij eenmaal de foto's zagen. Verbluffend mooie foto's die per stuk hét moment perfect uitbeelden en dat allemaal heel stijlvol. Zijn fotografiestijl past helemaal in het plaatje wat wij voor ogen hadden. Dank je wel Huck!

bruidsreportage • mario & jaya

rotterdam / dudok in het park

​Bron van vermaak door zijn energie en onconventionele kijk op fotografie. Huck aan het werk zien is gewoon genieten. Huck is werkelijk een allemansvriend, hij was met iedereen aan het aanpappen. Huck overdreef niet toen hij zei dat hij Rotterdam als zijn broekzak kende. Wat een gave en originele locaties bedacht hij voor de fotoshoot. En dan die foto's.... Wauw wauw wauw. Door de foto's zou ik bijna denken dat ik een model ben terwijl ik normaliter helemaal niet van poseren hou. Huck bedankt!

bottom of page