top of page

Een loveshoot (ook wel bekend als pre-wedding of engagement shoot) is een spontane fotoshoot waarin wij samen op pad gaan op een mooie locatie met betekenis. We maken van tevoren samen een plan + route en gaan vervolgens op pad voor een verhalende serie beelden in een omgeving die jullie karakteriseren. We kunnen bijvoorbeeld de duinen, bos of stad in. Het leuke aan een engagement shoot is dat we deze zo creatief kunnen maken als we zelf willen. Een ander voordeel is dat er géén tijdsdruk is en de trouwjurk thuis mag blijven.

loveshoot • engagement shoot

romantische locaties voor een loveshoot • pre-wedding shoot

engagement shoot • rahiem & marjolein

loveshoot @ belgië / katzekönkel

Wij hadden naast een trouwpakket van Huck ook gekozen om een loveshoot te boeken. Het was behoorlijk grappig om deze enthousiaste energiebom aan het werk te zien. Hoewel wij helemaal niet van het poseren zijn zorge Huck ervoor dat het geen moment awkward werd. Huck was gek genoeg om een grap van rahiem serieus te nemen. Een week later zijn naar de Ardennen gereden om daar mooie foto's te maken Huck had tijdens de shoot zoveel ideeën dat we letterlijk tijd tekort kwamen en zijn enthousiasme moesten temperen. Het eindresultaat is fantastisch. Wij hebben nu al meer dan genoeg leuke foto's van ons samen en de bruiloft moet volgend jaar nog plaatsvinden!

engagement shoot • jan & marieke
loveshoot @ de biesbosch

Wij twijfelden aanvankelijk of een loveshoot wel wat voor ons was. Gedurende de fotosessie waren wij algauw om. Wij voelden ons erg op ons gemak bij Huck die tijdens de shoot die met allerlei, soms nagenoeg onuitvoerbare gave ideeën kwam om uit te proberen. Nee Huck, wij zijn niet bereid om in de Maas te zwemmen ;-)  De geleverde foto's zijn heel mooi en natuurlijk. We herkennen onszelf duidelijk terug in de foto's. Inmiddels hangt er één aan de muur en hebben we een ander gebruikt voor de uitnodigingen.  Eén ding is zeker, met Huck op onze bruiloft kan het niet meer stuk! Mijn man houd niet van geposeerde foto's maar dat is niet terug te zien op foto's die gemaakt zijn. Hij is op z'n gemak gesteld door Huck. Tijdens de ceremonie is hij voor ons volledig onzichtbaar geweest (in de zin van hij staat niet met de camera in je giechel) wat spontane, echte momenten en oprechte foto's heeft opgeleverd. Ook achteraf is hij niet te beroerd om je te helpen! Top bruidsfotograaf!

bottom of page