top of page

bruiloften & de viering van de liefde

Mijn missie is meer dan alleen 'mooie plaatjes' schieten op bruiloften. Met louter liefde ga ik voor krachtige én verhalende trouwfoto's mét betekenis. Om dat voor elkaar te krijgen wil ik graag achterkomen wat jullie liefde zo eigen maakt. 'De mooiste dag van jullie leven', waar jullie zoveel tijd in steken en verlangend naar uitkijken, lijkt als deze eenmaal is aangebroken als een waas voorbij te gaan. En juist dáár kom ik - met mijn ninja skills in beeld. Het is aan mij de uitdagende taak om al die vluchtige momenten, klein- en groot vast te leggen.

bruidsreportage • marcel & loes

bruidsfotograaf @ breda  landgoed bouvigne

Wij waren nadat wij enkele fotografen op the perfect wedding hadden vergeleken bij Huck uitgekomen. Hij viel op doordat zijn foto's weer iets anders waren dan andere trouwfotografen. Na het zien van de foto’s op zijn website besloten wij hem te bellen en alvast telefonisch kennis te maken. Huck was erg enthousiast en stelde voor om met ons mee te gaan bij het bezoeken van de trouw locatie. Met de ontmoeting hadden wij een leuke klik. Daarnaast vonden wij het echt heel fijn dat hij ons hielp en actief meedacht hoe de locatie mooi aangekleed kon worden. Hij wees ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. Op onze trouwdag was Huck altijd in de weer, maar viel hij eigenlijk nooit op. Wij kregen heel veel complimenten over 'die leuke fotograaf' van de gasten. Hoewel we niet van poseren houden en mede daardoor voor Huck zijn gegaan, zijn wij heel blij dat hij die dag de regie nam tijdens de fotoshoot en de groepsfoto's. We zijn erg tevreden met de foto’s en koesteren ze nu al.

bruidsreportage • narek & jasmine

bruidsfotografie @ amsterdam  reichsburg cochem

Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een trouwfotograaf met ervaring in multiculturele bruiloften. Ik ben zelf Armeens en mijn vrouw Duits. Wij hebben met enkele fotografen van the perfect wedding kennis gemaakt en zijn uiteindelijk voor Huck gegaan. Wat zal ik zeggen? Super relaxte en sociale gast met bizar veel energie en enthousiasme. Op onze bruiloft speelde hij handig in op de culturele verschillen tussen de gasten. Hij viel niet op maar was altijd aanwezig.  De foto's zijn fantastisch! Hoewel Huck vooral spontane foto's maakte wist hij duidelijk waar hij mee bezig was tijdens de fotoshoot. Succes Huck, ga zo door!

trouwsreportage • toine & yanick

trouwfotograaf @ kasteel van rhoon • rotterdam

Wij zijn op 10 juni dit getrouwd en hadden het genoegen om met Huck samen te werken om deze bijzondere dag voor ons vast te leggen. Bij het plannen van het huwelijk ben je veelal bezig met het organiseren van de dag zelf en de details er omheen. Een goede fotograaf met oog voor detail is dan ook iets waar wij naar op zoek waren. Huck heeft zoveel liefde en passie voor zijn vak. Het staat dan ook buiten kijf dat hij al onze verwachtingen heeft overtroffen en meer! De communicatie met Huck is erg fijn en laagdrempelig. Door middel van een groepsapp konden wij zo vaak wij wilden met elkaar communiceren en onze vragen stellen die wij hadden. Tijdens onze kennismaking hebben wij onze wensen met hem gedeeld; een rapportage van de dag met spontane, niet al te geposeerde foto’s. Huck had al vrij snel door hoe wij zijn als koppel en dit kwam dan ook perfect over op de foto’s. Daarnaast denkt Huck actief mee. Zo hebben wij, ter voorbereiding op de grote dag op onze trouwlocatie, bezocht om de mooiste plekjes uit te zoeken voor de (groeps) foto rapportage. Met oog op de mooie weersvoorspelling vond een groot deel van de dag buiten plaats. Huck hield rekening met de stand van de zon en keek mee naar een alternatief voor het geval dat het slecht weer zou worden. Dit om zo de perfecte foto's te kunnen schieten. Iets waar wij als bruidspaar totaal niet bij stil stonden. Ook hebben wij hem gevraagd op korte termijn een sneak preview van onze trouwfoto’s van hem te ontvangen zodat wij deze alvast met onze familie/vrienden konden te delen. Deze kregen wij de avond van onze bruiloft zelfs al binnen!! Wij zijn meer dan tevreden met Huck. Een erg fijn persoon om mee samen te werken en wie je kan vertrouwen met dat wat je visualiseert ook in werkelijkheid wordt gebracht.

trouwsreportage • wessel & merel

bruidsfotografie @ pijnacker  het koetshuis • brienenoord

Helaas is ons huwelijk twee keer uitgesteld, maar uiteindelijk konden we trouwen. Gelukkig was Huck flexibel en meedenkend. De bruiloft heeft hij FANTASTISCH vastgelegd. Huck luistert goed naar wat je wil en weet zelfs niet fotogenieker personen prachtig vast te leggen. Voor een beetje regen is hij niet bang en niks is te gek.

bottom of page