​Louter Liefde bruidsfotografie staat symbool voor een gebalanceerde mix van twee fotografiestijlen, namelijk Documentaire & Fine Art. Ik breng het beste van beide werelden samen en vertel dit op eigenzinnige wijze als een film waarin jullie de hoofdrol spelen. Kortom; verhalende trouwfoto's waar louter jullie liefde ervan af spat.  Om dat te bereiken leer ik jullie graag kennen. Ik hoor graag jullie liefdesverhaal, wat jullie typeert als koppel en waar jullie blij van worden. De opgedane kennis pas ik toe in een belevingsgerichte narratief.  Trouwfoto's met betekenis dus, waarin jullie persoonlijkheden terugkomen. Om dit voor elkaar te krijgen is de service 'vrienden worden met Huck'  inbegrepen bij alle bruidsfotografie collecties.

werkwijze • Louter Liefde

mix van spontane documentaire & romantische fine art (editorial)

icoon notendop ter illustratie fotografiestijlen van trouwfotograaf huck

in een notendop

Fine Art = zwoel, geen onderkin
Documentaire = soms onderkin 

(heel sporadisch hoor)

surinaamse bruidegom wordt door zijn beste vriend en moeder omgekleed en klaargestoomd voor de ceremonie

90% documentaire fotografie

spontaan & verhalend

De documentaire/journalistieke stijl is kenmerkend voor de meeste trouwfoto's in mijn bruidsreportages. 

 

Door mijzelf discreet te mengen tussen de gasten of op de achtergrond te verdwijnen als een ware ninja kan ik de meest spontane / authentieke / oprechte / kwetsbare / bijzondere / intieme momenten op beeld vastleggen. Het liefst allemaal Iedere foto vertelt een verhaal en het geheel vormt een goed boek 'The Great Gatsby' waardig.

klassieke fine art pose van bruidspaar in veborgen tuin Schoonoord aan het water

10% fine art / editorial

zwoel & romantisch

Fine art houdt in dat ik met mijn blik -die van een ware romanticus- foto's van jullie maak tijdens de fotoshoot.

In de praktijk betekent dit dat de bruidegom een voller haarbos krijgt, kreukels uit kleding verdwijnen en zelfs de omgeving subtiel een stap terug doet zodat jullie op iedere foto het stralende middelpunt zijn.

Fine Art is een tegenhanger van de documentaire stijl. Met de Fine Art momenten neem ik de regie en help ik jullie met (subtiele) aanwijzingen.  

dungeons en dragons spellengroep in een groepsfoto waarbij het bruidspaar de lexicon als een heilige graal omhooghoudt en iedereen deze wil hebben

in een eigenzinnige mix

Louter Liefde gaat voor meer dan mooi en spontaan. De foto's komen pas tot leven wanneer ik jullie chemie vastleg. Dus foto's die eigenheid uitstralen en jullie typeren als koppel! Denk aan plekken met een bijzondere betekenis, een gezamenlijke passie of zelfs eigenaardigheden die jullie zo leuk maakt samen. 


Kijk voor inspiratie bij Nick & Marieke; waar de liefde voor (bord)spellen nieuwe hoogtes bereikt; of de fotoshoot met Gerwin & Anne in de Witte Aap waar Gerwin zijn ' barkruk move' met succes toepaste. 

tijdlijn

kennismaken >

rendezvous

bruiloft >

rendezvous

trouwfoto's >

retouche

rendezvous

album >

< ♥

3 - 12 maanden

< ♥

3 - 6 weken

< ♥

4 - 7 weken

< ♥

 

tijdlijn uitleg

Kennismaken
Vrijblijvend gesprek van circa 60-120min waarin wij in grote lijnen jullie bruiloft doornemen maar vooral elkaar leren kennen.

Rendezvous
Verscheidene contactmomenten waarbij wij bvb samen de trouwlocatie bezoeken, ik jullie huis bezoek, wij telefonisch alles nog een keer doornemen, een pinterest board bespreken of gewoon gezellig samen een bordspelletje spelen.

Bruiloft
Mooiste (maar sowieso duurste) dag van jullie leven.  

Trouwfoto's 
Time to party - Uiterlijk 6 weken nadat jullie bruiloft heeft plaatsgevonden (maar meestal eerder) ontvangen jullie de foto's.

Retouche
Omdat wij vrienden zijn bied ik na levering van de trouwfoto's een retoucheerronde aan waardoor rode dirktasjes, vervelende tantes en onderkinnen als sneeuw voor de zon verdwijnen.  

Album*
Zo'n 4 tot 7 weken nadat de foto's zijn geleverd. In die periode vindt de fotoselectie plaats en hebben wij meermaals het ontwerp en persoonlijke wensen doorgenomen voordat deze uiteindelijk naar de drukker gaat.

* Geldt alleen voor Fine Art albums