top of page

Ik zie mijn gewenste bruidspakket er niet tussen staan. Kan ik ook een eigen collectie samenstellen?
Jazeker! We kunnen samen een pakket (collectie) samenstellen die helemaal op jullie behoeftes is afgestemd. Het kennismakingsgesprek is een ideaal moment om samen alle opties door te nemen.


Hey maar Huck, wij willen graag ook een mooie bruidsvideo. Doe jij dat ook?
Nee ik zelf niet, mijn droom is om de beste ninja van de wereld te worden. Ik werk samen met een enthousiaste team van professionele trouwvideografen. Ik kan uitgebreid jullie vragen hierover beantwoorden bij het kennismakingsgesprek.


Hoe lang duurt het voordat ik mijn foto's geleverd krijg
De foto's worden zo'n 3 tot 6 weken na de bruiloft digitaal per WeTransfer in hoge resolutie aangeleverd. Indien gewenst is het ook mogelijk om de foto's tegen een meerprijs op een USB stick opgestuurd te krijgen.


En hoelang voor een (Fine Art) trouwalbum?
Ongeveer 5 tot 9 weken nadat de foto's zijn geleverd. Het ontwerpen van een trouwalbum begint wanneer alle foto's zijn bewerkt en af zijn. Zodra de albumselectie is gemaakt heb ik zo'n 3 tot 4 weken nodig om een trouwalbum te ontwerpen. Daarna duurt het nog eens 2 tot 5 weken voordat het album op jullie deurmat ligt.


Waarvoor is de aanbetaling en wanneer dient deze betaald te worden
Er geldt een aanbetaling van 25% of 50%. Deze dient vooraf te worden betaald. Het resterende bedrag dient te worden betaald na oplevering van de foto's. Na de aanbetaling wordt de trouwdatum definitief gereserveerd.


Kan ik de foto's ook naar vrienden en familie sturen
Dat mag zeker! Jullie krijgen behalve de hoge resolutie foto's ook toegang tot een (wachtwoord beveiligde) online gallery waar eenieder alle foto's naar hartenlust kan downloaden en delen met vrienden en familie. 
 
Let er wel op dat derden de foto's niet voor promo of publicatie doeleinden gebruiken zonder zeggenschap van Louter Liefde.


Doe je ook familieportretten en verjaardagen? 
Jazeker, zolang de mens maar centraal staat. Emoties vangen is wat mijn vak zo mooi maakt. Ik word regelmatig gevraag om een jubileum of het samenzijn van familie en dierbaren in beeld te vangen

 

Hoe is het gesteld met mijn privacy, ik heb liever niet dat de foto's op het internet komen
De foto's worden alleen op mijn website en/of persoonlijke social media pagina geplaatst. Heb je dat liever niet kan je dat altijd aangeven. Gebruik van foto's voor o.a. wedstrijden zal altijd in overleg gaan. 

veelgestelde vragen Louter Liefde

Louter Liefde / bruidsfotografie

/ kvk 55210422 / btw nl001869326b01

bottom of page