8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

Wij trouwden op 7 juni 2019 in Rotterdam. Een jaar voorafgaand aan onze bruiloft maakten we voor het eerst kennis met Huck: een heel prettig gesprek waarin we alles uitgebreid konden bespreken. Huck was ontzettend behulpzaam en gaf naast transparante informatie over zijn werkwijze en tarieven ook handige tips waar we veel aan hebben gehad in de verdere organisatie, zoals programma en praktische zaken omtrent fotomomenten.


We hebben eerst een loveshoot met Huck gedaan zodat we mooie foto's hadden voor onze uitnodigingen en website, en zodat we alvast een idee kregen hoe het is om voor zijn camera te staan. Het was super leuk en leerzaam en we zijn heel dankbaar dat we dit hebben gedaan; op onze grote dag voelde het heel vertrouwd om Huck bij ons te hebben. Dat zou zonder die loveshoot ook zo geweest zijn hoor, maar zo'n oefenronde is wel heel handig als je nog nooit een fotoshoot hebt gedaan.
We krijgen nog altijd te horen van onze gasten dat onze fotograaf zo'n topper was. Hij ging heel vriendelijk en gezellig met iedereen om, en tegelijkertijd heel onopvallend en respectvol voor ieders ruimte. De foto's zijn zó mooi, zo spontaan; zo verrassend hoe hij die kleine momenten zo mooi vast heeft weten te leggen. Niemand heeft zich ook maar een moment opgelaten gevoeld door de aanwezigheid van een camera.


Correcties in de foto's aan laten brengen was mogelijk, hij herhaalde meerdere keren dat dat mocht, maar we waren ontzettend tevreden en hadden amper opmerkingen. Alleen maar bewondering voor het resultaat! Zo gelukkig en trots op onze trouwfoto's!

Tom                     Indira
8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

BRUILOFT IN DE ZOMER | Euromast Park

Het verhaal van Tom & Indira. Ik word al blij als ik terugdenk aan die dag. Alles klopte gewoon helemaal. De liefde tussen deze twee is zo sterk dat ik het bijna kon aanraken. Ik bofte maar, om als bruidsfotograaf getuige te zijn en deze belangrijke dag van hun te mogen vastleggen.

De bruiloft vond plaats in de late zomer. De ochtend begon met Indira in het Nhow hotel en Tom in Kralingen waar zij samenwonen. Voor de first look werd het Euromastpark gekozen. Het verloop van de bruiloft vond plaats in het prachtige en monumentale Heerenhuys en de fotoshoot in het mooie park Schoonoord.

We hadden het geluk dat tijdens de zonsondergang de zon eindelijk door de wolken brak en een prachtige licht ga in het Euromast Park gaf. Het was voor mij dan ook een no-brainer om spontaan een tweede fotoshoot in te plannen. De bruidspaar was daar zeker, en al helemaal achteraf heel gelukkig mee.