8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

Huck heeft de foto's verzorgd op onze bruiloft. Vanaf de eerste ontmoeting was er al een gezellige klik, waardoor wij het op de bruiloft ook als gezellig hebben ervaren met Huck. Huck is in voor andere foto's dan andere bruidsfotografen. Hij was op de juiste momenten aanwezig en wij voelde ons erg op ons gemak tijdens het maken van de fotoreportage. Op andere momenten was hij nergens te bekennen. Pas veel later, namelijk bij het zien van de foto's zagen we dat hij altijd in de buurt was en de mooiste momenten ongezien had vastgelegd.  

 

Tijdens de ceremonie heb ik hem geen een keer gezien, maar heeft hij echt pracht foto's gemaakt. Wij hebben door Huck prachtige foto's van een hele mooie dag. Ook heel leuk dat we na een aantal dagen al wat foto's van de bruiloft toegestuurd kregen, als voorproefje. 

Hatim                     Barbara
8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

BRUILOFT IN DE WINTER | Grenzeloze Liefde

Hatim en Barbara laten zien dat liefde over grenzen gaat. Deze charmante en charismatische man is voor de Rotterdamse schone naar Nederland gekomen. Daar wonen zij nu samen in Brabant; want ja, omwille van de liefde moest ook zij concessies doen en die mooie stad aan de Maas verlaten. Een mooi verhaal waar ik als bruidsfotograaf én romanticus van smelt.

 

De bruiloft vond plaats in de winter. De sneeuw, alhoewel koud gaf een dromerige en romantische sfeer. De ceremonie vond plaats in het stadhuis van Eindhoven. Voor het diner koos dit bruidspaar als locatie kasteel Heeswijk nabij Oss. Het is mooi om te zien hoe twee culturen op deze manier samen kunnen komen en binding vinden op gemeenschappelijk grond. Over grenzeloze liefde gesproken.