8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e
Gerwin                   Anne

Wat is het moeilijk om de juiste fotograaf te vinden... Waar wij zochten naar twee verschillende dingen (hij: technisch goede foto’s, want zelf gedreven foto-hobbyist. Zij: gevoel van de dag overbrengen) vonden we onszelf hier bij Huck luid en duidelijk terug. Prachtige depth of field, kleurgebruik en pure emoties.

 

Zijn verhaal, stijl en kwaliteit – waar je toch de eerste selectie op moet maken – sprak ons direct aan. Dit soort fotografie is wat wij voor onze dag zouden willen. Het eerste contact verliep direct soepel, net zoals een snel hieropvolgende kennismaking in persoon. Huck staat open voor onze wensen, wordt ook enthousiast van onze ideeën voor wat ‘gekke’ fotomomenten die wij per se willen maar die eigenlijk niet gebruikelijk zijn en denkt met ons mee of we niets vergeten. Van begin tot eind een zeer prettige ervaring. Goede informatie, goed op de hoogte van de belangrijke momenten, duidelijkheid naar ons wat wijzelf nog moesten doen ter voorbereiding.

 

Op de trouwdag zelf viel ons op dat de sfeer goed aangevoeld wordt door deze fotograaf, dat hij precies weet wanneer hij wel en wanneer hij niet zichtbaar moest zijn. Onze gasten hebben het ook nog regelmatig over hoe leuk en relaxed die fotograaf - hoe heet hij ook alweer – was. Hij mengde zich perfect tussen onze gasten, zonder te verliezen aan professionaliteit. Na afloop van de bruiloft hebben we ook op een prettige manier contact gehouden over hoe ver het ontwikkelproces van de foto’s was en daarna nog over het album welke we besteld hadden. Ook hier was er weer zeer fijne input van Huck zelf.

 

Het eindresultaat (digitale aanlevering van foto’s, daarnaast het gedrukte luxe album) is práchtig! Precies zoals wij ons de dag willen herinneren. Wij konden ons niets mooiers voorstellen dan dit. Ons uiteindelijke oordeel; ook al zijn we gewend om kritisch te zijn, Huck krijgt absoluut een 10. Wij hebben nu een speciaal plekje in ons hart voor Huck.

8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

BRUILOFT IN DE HERFST | Arboretum Trompenburg

Gerwin en Anne waren in voor een bruiloft anders dan anders. De bruiloft vond plaats in Rotterdam in het mooie Arboretum Trompenburg. Het weer was die dag typisch herfstachtig en zeer wisselvallig. Maar een goede voorbereiding en een plan B zorgden zorgen ervoor dat we op alles waren voorbereid.

 

Voor de fotoshoot zijn we verschillende locaties afgegaan waarvan één toch wel echt heel gaaf is; De Witte Aap aan de Witte de Withstraat! Dit is namelijk ook de plek waar zij elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Na het diner (in een kas!) zijn wij allen richting het Hofje van Kuijls Fundatie gegaan om daar louter liefde verder te feesten.