8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

Huck is fantastisch! Hij is vriendelijk, enthousiast en de foto’s waren erg mooi! Hij is soms een tikkeltje verstrooid ;-) maar dat maakt ie dubbel en dwars goed door zijn tomeloze passie en enthousiasme. En misschien nog belangrijker, In alle hectiek en wanneer het erop aankomt gaat het allemaal goed en is Huck altijd ter plaatse!

Verder waren wij heel blij dat we op de dag zelf bijna niet door hadden dat ie er was en dat ie er wel goed op lette dat iedereen die belangrijk voor ons was op de foto stond! Zo komt iedereen die wij meer dan lief hebben meerdere keren zowel geportretteerd én tijdens spontane momenten terug op de foto's. Huck blinkt uit in het ongezien vastleggen van intieme en waardevolle momenten en neemt wanneer nodig de leiding. 

 

Wij zijn dik tevreden en raden Huck als veelzijdige bruidsfotograaf zeker aan.

Arjun                   Rosan
8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

BRUILOFT IN DE LENTE | Kralingse Plas

Arjun en Rosan hielden de op hun grote dag de ceremonie en receptie op het prachtige landgoed van Rosan haar ouders in Overschie.

Wat ik persoonlijk echt heel gaaf vond is dat Arjun zijn 'bride-to-be' kwam ophalen op de brommer van zijn jeugd. Als bruidsfotograaf vond ik ze helemaal het einde doordat zij écht zichzelf waren waardoor leuke foto's met een knipoog mogelijk werden.

Voor de fotoshoot gingen wij voor de Heemtuin in Kralingen waar het al volop lente was. De heemtuin is een verborgen oase aan de Kralingse Plas. Het feest zelf zou plaatsvinden in de Boathouse met een fenomenaal uitzicht op de skyline van Rotterdam.