Sinds ik het sterke vermoeden heb dat ik de reïncarnatie ben van Hattori Hanzo*  heeft mijn leven een 180° ommezwaai gemaakt. Sindsdien sluip ik ongezien en glunderend rond om de magie van liefde vast te leggen! Met name bulderend gelach en twinkelende ogen lopen een verhoogd risico om gesnapt te worden. Op bruiloften gebeurt het soms dat bruidsparen zich afvragen waar ik ben. Daarop spring ik uit de schaduw en roep ik steevast 'have no fear, for I am here'. Nee hoor, grapje, ninja's praten niet. Ik ben er gewoon ツ *Legendarische ninja die naar believen kon verschijnen/verdwijnen.

huck • als trouwfotograaf 

ongekend enthousiaste en betrokken ninja

profielfoto van trouwfotograaf Huck van Louter Liefde

huck • als persoon

Van origine ben ik een gezellige - doch tikkeltje te directe Brabander*. Voor mijn studie ben ik naar Rotterdam gekomen en sindsdien gebleven in die mooie stad aan de Maas. In het dagelijkse leven kan ik erg genieten van de kleine alledaagse dingen. Ik word blij van (on)bekenden die elkaar genegenheid tonen, wandelingen maken in de schemer en het voorlezen van 'Rupsje Nooitgenoeg' aan mijn dochter voordat ze gaat slapen.​ Als ik niet aan het werk ben met tortelduifjes is de kans groot dat ik 'into the wild' ben in Noorwegen of een ander ruig land. Dan ruil ik de hartjes in voor een helm met hoorns en waan ik mij voor korte tijd een viking.

bruidsreportage • lorenzo & selin

rotterdam / wereldmuseum

trouwfotograaf rotterdam

Ninja Huck is de beste bruidsfotograaf! Gedurende de bruiloft hadden wij geen enkel moment het idee dat hij er was! Ik moet toegeven dat wij soms een beetje bang waren dat hij momenten miste die belangrijk waren voor ons. Wat zijn wij daar op teruggekomen toen wij eenmaal de foto's zagen. Verbluffend mooie foto's die per stuk hét moment perfect uitbeelden en dat allemaal heel stijlvol. Zijn fotografiestijl past helemaal in het plaatje wat wij voor ogen hadden. Dank je wel Huck!

bruidsreportage • mario & jaya

rotterdam / dudok in het park

bruidsfotograaf rotterdam

​Bron van vermaak door zijn energie en onconventionele kijk op fotografie. Huck aan het werk zien is gewoon genieten. Huck is werkelijk een allemansvriend, hij was met iedereen aan het aanpappen. Huck overdreef niet toen hij zei dat hij Rotterdam als zijn broekzak kende. Wat een gave en originele locaties bedacht hij voor de fotoshoot. En dan die foto's.... Wauw wauw wauw. Door de foto's zou ik bijna denken dat ik een model ben terwijl ik normaliter helemaal niet van poseren hou. Huck bedankt!