BIOGRAFIE | Huck als Persoon

Ik vertel op eigenzinnige wijze in documentaire stijl het verhaal van jullie grote dag. 

Van origine een gezellige Brabander; nu een daadkrachtige en begaande Rotterdammer(t) met een zachte G. In mijn vorige leven was ik productontwerper en naar men zegt een ninja. De opgedane vaardigheden zet ik met verve in om ongemerkt biggelende tranen, bulderend gelach en twinkelende ogen in beeld te vangen. Bruidsparen die jullie vooraf gingen omschrijven mijn fotografiestijl als filmisch, vertrouwelijk, intiem en een tikkeltje nostalgisch. 

Guilty as charged, ik ben een hopeloze romanticus die niets liever doet dan anderen gelukkig te zien. Mijn ultieme doel is jullie liefde zo authentiek en treffend mogelijk vast te leggen.

 

Worden jullie enthousiast van mijn werk, neem dan zeker contact op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Dan kunnen wij zien of wij die klik hebben. 

Eigenzinnige autodidact

Verslinder van Katja biggen 

Plantenvriend & Fietsfanaat

Huck
8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

...Huck is de beste omdat wij gedurende de bruiloft geen enkel moment het idee hadden dat hij er was!  Soms waren we een beetje bang dat hij momenten miste die belangrijk waren voor ons.

 

Wat zijn wij daar op teruggekomen toen wij eenmaal de foto's zagen. Verbluffend mooie foto's die per stuk hét moment perfect uitbeelden en dat allemaal uberstijlvol. Zijn fotografiestijl past helemaal in het plaatje wat wij voor ogen hadden. Dank je wel Huck!

-Rahiem & Marjolein- 

8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

Bron van vermaak door zijn energie en onconventionele kijk op fotografie. Huck aan het werk zien is gewoon genieten. Werkelijk een allemansvriend, hij was met iedereen aan het aanpappen. Huck overdreef niet toen hij zei dat hij Rotterdam als zijn broekzak kende. Wat een gave en originele locaties bedacht hij voor de fotoshoot.

 

En dan die foto's.... Wauw wauw wauw. Door de foto's zou ik bijna denken dat ik een supermodel ben terwijl ik normaliter helemaal niet van poseren hou. Huck bedankt!

-Mario & Jaya-