Mijn missie is meer dan alleen 'mooie plaatjes' schieten. Met louter liefde ga ik voor krachtige én verhalende trouwfoto's mét betekenis. Om dat voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat ik jullie beter leer kennen. Want geloof mij, 'de mooiste dag van jullie leven', waar jullie zoveel tijd in steken en verlangend naar uitkijken, lijkt als deze eenmaal is aangebroken als een waas voorbij te gaan. En juist dáár kom ik - met mijn ninja skills in beeld. Het is aan mij de uitdagende taak om al die vluchtige momenten, klein- en groot vast te leggen. 

bruiloft • trouwfotograaf

eigenzinnige & ietwat onorthodoxe werkwijze

bruidsreportage • marcel & loes

bruidsfotograaf @ breda / landgoed bouvigne

Wij waren nadat wij enkele fotografen op the perfect wedding hadden vergeleken bij Huck uitgekomen. Hij viel op doordat zijn foto's weer iets anders waren dan andere trouwfotografen. Na het zien van de foto’s op zijn website besloten wij hem te bellen en alvast telefonisch kennis te maken. Huck was erg enthousiast en stelde voor om met ons mee te gaan bij het bezoeken van de trouw locatie. Met de ontmoeting hadden wij een leuke klik. Daarnaast vonden wij het echt heel fijn dat hij ons hielp en actief meedacht hoe de locatie mooi aangekleed kon worden. Hij wees ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. Op onze trouwdag was Huck altijd in de weer, maar viel hij eigenlijk nooit op. Wij kregen heel veel complimenten over 'die leuke fotograaf' van de gasten. Hoewel we niet van poseren houden en mede daardoor voor Huck zijn gegaan, zijn wij heel blij dat hij die dag de regie nam tijdens de fotoshoot en de groepsfoto's. We zijn erg tevreden met de foto’s en koesteren ze nu al. 

bruidsreportage • narek & jasmine

bruidsfotografie @ amsterdam / reichsburg cochem

Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een trouwfotograaf met ervaring in multiculturele bruiloften. Ik ben zelf Armeens en mijn vrouw Duits. Wij hebben met enkele fotografen van the perfect wedding kennis gemaakt en zijn uiteindelijk voor Huck gegaan. Wat zal ik zeggen? Super relaxte en sociale gast met bizar veel energie en enthousiasme. Op onze bruiloft speelde hij handig in op de culturele verschillen tussen de gasten. Hij viel niet op maar was altijd aanwezig.  De foto's zijn fantastisch! Hoewel Huck vooral spontane foto's maakte wist hij duidelijk waar hij mee bezig was tijdens de fotoshoot. Succes Huck, ga zo door!