Louter Liefde | FOTOSHOOT INSPIRATIE ROTTERDAM

Als een echte Rotterdammer(t) ben ik apegroos op die mooie stad aan de Maas. Bruidsparen die mij benaderen en aangeven in Rotterdam te gaan trouwen krijgen bij voorbaat al een dikke + (maar de rest van NL mag er ook zijn hoor).

Het grote voordeel is dat Ik de stad als mijn broekzak ken. Inmiddels heb ik de afgelopen jaren al behoorlijk wat bruiloften op Rotterdamse bodem heb mogen vastleggen.

Klassiekers als een fotoshoot bij hotel New York, de Kralingse Plas of het Euromastpark blijven mooi en zijn tijdloos. Maar er zijn ook andere plekken die minstens net zoveel magie hebben. Ik heb locaties die op loopafstand van elkaar liggen gecombineerd zodat jullie (of wij samen) deze als routes kunnen gebruiken.

FOTOSHOOT LOCATIES

De Kralingse Plas biedt aan drie zijdes meer dan genoeg mooie plekken voor foto's. Aan de noordoever vind je de verborgen Heemtuin en de houten flonders met als decor de skyline van Rotterdam.  Aan de oostzijde van het plas grenst het Kralingse bos en twee karakteristieke molens. Aan de zuideroever zijn enkele eilanden verbonden door het pittoreske Heijdenbrug die als pad verder loopt met aan weerzijden knots- en treurwilgen.

 

Het Euromastpark - De klassieke tuinen voor het Herenhuys (Dudok in het Park). De verschillende paden die al slingerend langs het water (met uitzicht op de Euromast) kriskras door het park lopen. 

 

Park Schoonoord - Verborgen en intieme park naast zijn bekendere grote broer het Euromast Park. Door de dichte begroeiing, smalle wandelpaden en een kleine meer in het midden is het DE plek voor romantische foto's omgeven door groen. Kijk op hun website voor de openingstijden. 

Andere locaties

De Van Brienenoordbrug

Kop van Zuid & Hotel New York

Arboretum Trompenburg

Lage Bergsche Bossen en de Rotte

Erasmusbrug en de Boompjes

Heijplaat (met watertaxi heen)

Landgoed de Tempel

Maassilo

SS Rotterdam (dek)

Van Nelle fabriek

De Kuip

Huys ten Donck

Delftse Poort

Groot Handelsgebouw

Blue City (voormalig Tropicana)

ANDERE STEDEN