PORTFOLIO | Louter Liefde Bruidsfotografie

TROUWREPORTAGES

Louter Liefde trouwfotografie heeft voor jullie een selectie gemaakt van bruidsreportages van koppels die in 2019 en 2020 zijn getrouwd.

Als bruidsfotograaf vertel ik jullie jullie trouwdag op een narratieve wijze zodat de foto's niet alleen mooi zijn maar ook een verhaal vertellen. Bekijk mijn portfolio met trouwreportages om te zien welke bruidsparen jullie voorafgingen.

LOVESHOOTS

Een loveshoot, ook wel een pre-wedding shoot genoemd is ideaal om op een spontane manier de liefde voor elkaar ongekunsteld in beeld te brengen.

 

Verras je allerliefste met een unieke loveshoot omdat jullie bijvoorbeeld 5 jaar samen zijn, je wederhelft jarig is, voor de verandering uber romantische foto's van jullie samen willen of vrienden & familie willen laten zien hoe gelukkig jullie wel niet zijn ツ

PORTRETTEN

Laat jullie familie-uitje, activiteit met vrienden, vrijgezellenfeest of jubileum van opa en oma professioneel en sfeervol vastleggen in een fotoshoot.

Door uitstekende ninja + Obama vaardigheden neem ik de leiding wanneer nodig is en verdwijn ik op andere momenten (maar ben ik er nog wel). Alle shoots zijn dus altijd inclusief zwoele, stoere én spontane blikken  

8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

Huck is werkelijk een fantastische trouwfotograaf! Tijdens het intake maakten wij op een fijne en aangename manier kennis zonder dat wij, zoals bij andere fotografen soms het gevoel hadden alleen iets te willen verkopen. Hij vertelde ons heel goed wat we konden verwachten en was heel behulpzaam. Hij luisterde heel goed naar wat wij wilden en vulde dit perfect aan met creatieve ideeen zoals een fotoshoot in de Jumbo waar mijn man en ik elkaar hebben ontmoet! 
 

Op onze huwelijksdag heeft Huck er alles aan gedaan om ons gerust te stellen en ons een geweldige ervaring te geven. De foto’s zijn dan ook fenomenaal! Huck is geweldig en makkelijk in de omgang, zoekt de gasten op. Wij hebben enorm veel complimenten gekregen van onze gasten over Huck. Echt geweldig!

Jeroen                 Nahal
8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

Huck heeft onze trouwreportage, ceremonie en receptie gefotografeerd en de foto's zijn van waanzinnige mooie kwaliteit! We hadden een mooie zonnige dag en hij heeft daar goed gebruik van gemaakt. Hij houd zich aan de gemaakte afspraken en komt met leuke ideeën voor het maken van de foto's.

 

Mijn man houd niet van geposeerde foto's maar dat is niet terug te zien op foto's die gemaakt zijn. Hij is op z'n gemak gesteld door Huck. Tijdens de ceremonie is hij voor ons volledig onzichtbaar geweest (in de zin van hij staat niet met de camera in je giechel) wat spontane, echte momenten en oprechte foto's heeft opgeleverd. Ook achteraf is hij niet te beroerd om je te helpen! Top bruidsfotograaf!

Brian                Erica