VEELGESTELDE VRAGEN | Louter Liefde

Ik zie mijn gewenste pakket er niet tussen staan. Kan ik ook een eigen pakket samenstellen?

Dat is zeker mogelijk! We kunnen samen een pakket samenstellen die helemaal op jouw behoeftes is afgestemd. Het kennismakingsgesprek is een ideaal moment om samen alle opties door te nemen.

Hey maar Huck, wij willen graag ook een mooie bruidsvideo. Doe jij dat ook?

Nee ik zelf niet, ik heb als droom om de beste bruidsfotograaf van de wereld te worden. Om zover te komen gaat al mijn aandacht naar bruidsfotografie. 

Maar om die reden heb ik als bruidsfotograaf een team verzameld van net zo enthousiaste vakidioten waar ik graag mee samenwerk. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen wij samen alle opties door.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn foto's geleverd krijg

De foto's worden zo'n 4 tot 6 weken na de bruiloft digitaal per WeTransfer aangeleverd. Indien gewenst is het ook mogelijk om de foto's kosteloos op een USB stick opgestuurd te krijgen.

 

En hoelang voor een album?

Ongeveer 6-7 weken. Het ontwerpen van een trouwalbum start wanneer alle foto's zijn bewerkt. Zodra de finale selectie van trouwfoto's is gemaakt heb ik zo'n 3 tot 4 weken nodig om een trouwalbum tot in de perfectie te ontwerpen. Zodra de order is geplaatst duurt het nog eens 3 weken voor de levering.

Waarvoor is de aanbetaling en wanneer dient deze betaald te worden

Er geldt een aanbetaling van 50% die vooraf dient te worden betaald. De overige 50% dient te worden betaald na oplevering van de foto's. Na de betaling wordt de trouwdatum definitief gereserveerd.

Kan ik de foto's ook naar vrienden en familie sturen

Dat mag zeker! Jullie krijgen behalve de hoge resolutie foto's ook toegang tot een afgeschermde privé online gallery waar je alle foto's naar hartenlust mag delen met vrienden en familie. Zij kunnen dan alle trouwfoto's ook downloaden.

 

Let er wel op dat derden de foto's niet voor promo of publicatie doeleinden gebruiken zonder zeggenschap van Louter Liefde.

Doe je ook familieportretten en verjaardagen? 

Jazeker, zolang de mens maar centraal staat. Emoties vangen is wat mijn vak zo mooi maakt. Ik word regelmatig gevraag om een jubileum of het samenzijn van familie en dierbaren in beeld te vangen

Hoe is het gesteld met mijn privacy, ik heb liever niet dat de foto's op het internet komen

De foto's worden alleen op mijn website en/of social media geplaatst. Heb je dat liever niet kan je dat altijd aangeven. Gebruik van foto's voor o.a. wedstrijden zal altijd in overleg gaan. 

Ik heb een korte vraag die hier niet bij veelgestelde vragen staat.

Huck is makkelijk bereikbaar via Whatsapp of Skype chat. Klik op de icoon in de footer om chatsessie te starten.