GALERIE PRE-WEDDING | Louter Liefde Loveshoots

8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

LOVESHOOTS & PRE-WEDDING

In een loveshoot, ook wel bekend als een pre-wedding shoot, leggen we koppels op een relaxte en casual manier vast.

 

We maken van tevoren samen een plan + route en gaan vervolgens op pad voor een geweldige serie foto's van jullie tweetjes. Alles is echt mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld de duinen, bos of zelfs de stad in. Wat Loveshoots zo leuk maakt is dat we deze zo creatief kunnen maken als we willen. Van tevoren stippel ik met jullie samen een route uit.

 

Als ik het genoegen krijg als bruidsfotograaf om jullie grote dag vast te leggen raad ik een loveshoot zeker aan. Naast de mooie foto's is dit namelijk een uitstekende manier om elkaar beter leren kennen en alvast te oefenen voor jullie grote dag.

8bc985d3c4_edited_edited_edited_edited_e

Wij hadden naast een trouwpakket van Huck ook gekozen om een loveshoot in te boeken. Het was behoorlijk amusant om deze wervelende energiebom aan het werk te zien. Huck had tijdens de shoot zoveel ideeën dat we letterlijk tijd tekort kwamen en zijn enthousiasme moesten temperen. Het eindresultaat is fantastisch. Wij hebben nu al meer dan genoeg leuke foto's van ons samen en de bruiloft moet volgend jaar nog plaatsvinden!

-Rahiem & Marjolein-